Locatie

Soest

Hof van Zoys ligt aan de buitenrand van Soest op nog geen 600 meter van de Van Weedestraat (het hoofwinkelgebied) verwijderd. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor de dagelijkse boodschappen, maar ook heerlijke delicatessenzaken en gezellige restaurants. Bijzondere natuurgebieden zoals de Soesterduinen, de Baarnse bossen met Paleis Soestdijk en pittoreske dorpen als de Lage Vuursche en Baarn zijn nabij gelegen. Pal achter de woningen ligt het uitgestrekte vrije polderlandschap van de Eem met panoramisch uitzicht tot Hoogland/Amersfoort.

Tal van noodzakelijke voorzieningen zoals apotheek, fysiotherapie en openbaar vervoer (NS-station Soestdijk) zijn eveneens lopend goed bereikbaar. Tergooi Ziekenhuis in Hilversum en het Meander MC in Amersfoort zijn met 15 autominuten te bereiken en met het openbaar vervoer (bus) in 45 minuten.

Drukwerk

Kunst & cultuur

Aan Kunst & Cultuur ontbreekt het niet in Soest. Denk hierbij aan theater- en filmvoorstellingen en exposities. Lezingen, muziekuitvoeringen en creatieve workshops vinden praktisch dagelijks plaats bij culturele vereniging Atishock. In de meest sfeervolle openluchttheater van Nederland Cabrio worden in de zomermaanden een grote hoeveelheid culturele programma’s uitgevoerd en in museum Soest zijn er om de drie maanden nieuwe wisselexposities te zien op het gebied van kunst en cultuur.

Fietsen & wandelen

In en rondom Soest kun je heerlijk fietsen en wandelen. Verschillende fiets- en wandelpaden brengen u bij de mooiste plekjes van Soest en de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van het uitzicht, van de prachtige landgoederen en kastelen, en ontdek de culinaire hoogstandjes in Soest. De fietsboot Eemlijn brengt u naar Amersfoort, Soest, Baarn, Eemdijk en Spakenburg óf Huizen.

Eten & drinken

Soest heeft genoeg te bieden op culinair vlak. Wilt u intiem dineren, gezellig borrelen met vrienden of koffie met een ijsje op een zonnig terras? Het kan allemaal. Maak een keuze uit de talloze restaurants, eetcafés, lunchrooms en brasseries dat Soest rijk is.